Voorwaarden

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro’s  inclusief 21% B.T.W. en exclusief verzendkosten.

Verzendkosten
De verzendkosten voor Nederland (incl. BTW) zijn € 3.95.
De verzendkosten voor Belgie zijn €5.95

Betaling
Betaling kan via iDeal/Bancontact. Vintage Cowboys zal het artikel alleen leveren nadat de betaling is ontvangen. Betalingen via iDeal/Bancontact worden afgehandeld door Sisow.  In het afschrift zal als naam begunstigde dan ook staan Rabobank inzake Sisow B.V.

Levering
Alle bestellingen worden uiterlijk binnen 5 werkdagen verstuurd. Het gaat hier om handgemaakte producten. Deze worden  op maat gemaakt. Indien we moeten afwijken van de levertijd wordt er telefonisch of per mail contact met u opgenomen.

Mochten materialen echter tijdelijk niet meer voorradig zijn wordt u hiervan onmiddellijk  op de hoogte gesteld. Mocht de bestelling niet meer leverbaar zijn retourneren wij u betaling.

Vintage Cowboys is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijd en verlies of beschadiging door Post.NL.

Ruilen of retourneren
Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan het geruild worden. Er gelden enkele voorwaarden:

Ruilen
Klopt de maat niet of is de kleur niet goed? Dan kunt u de bestelling –of een gedeelte ervan- ruilen. In dit geval komen de portokosten voor uw eigen rekening. Dit kunt U binnen 7 dagen doen. U kunt de envelop of het pakket terugsturen door vooraf maximaal op de 7e dag een e-mail te sturen naar: info@vintagecowboys.nl met een briefje en ordernummer.  Niet gefrankeerde enveloppen worden niet in aanmerking genomen. Wij zulllen de nieuwe geruilde artikelen naar u toesturen en nemen die portokosten dan voor onze rekening.

Retourneren
Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Bent u desondanks toch niet tevreden met (een deel van) uw bestelling dan kunt u de artikelen binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. Dit is echter alleen mogelijk indien u hier voorafgaand via e-mail melding van gemaakt heeft onder vermelding van het ordernummer en uw bankrekeningnummer. Graag ook de reden van retour vermelden zodat wij onze producten en service kunnen verbeteren. Het retouradres is:

Vintage Cowboys
Pastoor van Winkelstraat 58
5374BK Schaijk

Vergeet niet uw zending te frankeren, ongefrankeerde zendingen worden niet in behandeling genomen. Stuur met de retourzending een print mee van de bestelbevestiging .

Het geretourneerde artikel zal na aanmelding via de mail en na ontvangst van het retour per e-mail bevestigd worden. Zodra wij u retourzending in goede staat hebben ontvangen storten wij uw betaling (exclusief verzendkosten) binnen 7 werkdagen terug op uw bankrekening.

Wij accepteren uitsluitend te ruilen artikelen en retouren  die op de hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven gevolgd zijn.

Artikelen
Het te retourneren artikel  moet nog voorzien zijn van labels en in de originele verpakking worden geretourneerd. Het retour wordt niet teruggenomen indien:
1.Gedragen en/of gewassen zijn
2.U zelf getracht heeft een gebrek te herstellen
3.U de was-of gebruiksinstructies niet gevolgd hebt.

Klachten
Heeft u een klacht over een artikel of over (de bezorging van) uw bestelling?
Voor het aanmelden van een klacht geldt een andere procedure dan voor retourneren. Wij verzoeken u de klacht binnen enkele dagen, per e-mail (info@vintagecowboys.nl), aan ons kenbaar te maken. Wij zullen, in overleg, het probleem zo spoedig mogelijk oplossen. Indien u de klacht per e-mail aan ons kenbaar maakt, verzoeken wij u het ordernummer en telefoonnummer te vermelden zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Privacy
Je persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het afronden van je bestelling. Voor de nieuwsbrief kun je je apart via de website aanmelden.

Eigenschappen van handgemaakte producten
Oneffenheden of onregelmatigheden in het product benadrukken de authenticiteit van een met de hand gemaakt product.

Content site, auteursrecht en wijzigingen
Vintage Cowboys behoudt zich alle rechten voor, waaronder de rechten van het intellectuele eigendom, met betrekking tot alle op of via deze internetsite aangeboden informatie.

Copyright
Vintage Cowboys ontwerpt en maakt alle producten onder Vintage Cowboys label zelf. Er mag niets van deze website worden overgenomen zonder bronvermelding en voorafgaande schriftelijke toestemming van Vintage Cowboys.

Het is niet toegestaan om informatie, teksten, artikelen, afbeeldingen en dergelijke van deze website te kopiëren of te dupliceren, op welke wijze dan ook! Iedere (al dan niet opzettelijke) (dreigende) inbreuk hierop is dan ook strafbaar.

Vintage Cowboys behoudt zich te allen tijde het recht voor prijzen, beeld- en productgegevens te wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleent op eerder gedane aankopen.

Download de algemene voorwaarden in PDF

 
 
© 2013 - 2017 vintagecowboys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie